Snel navigeren

Ponykamp Gelderland

Wij organiseren ponykampen in Gelderland in 2024 voor beginners en ervaren ruiters

Het ponykamp van De Burght is een feest voor echte paardenliefhebbers! Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en rijd jij het liefst de hele dag op jouw paard? Dan is ons ponykamp Gelderland een te gekke vakantie voor jou.

Ga een week lang op kamp met de pony’s. In zeven dagen tijd rijd jij wel tien keer pony. Dat is bijna net zoveel als drie maanden op de manege! Dat is toch te gek? En je rijdt niet alleen paard. Je leert ook nieuwe vrienden en vriendinnen kennen.

Heb je al eens paard gereden? Nog niet? Maar ik vind pony’s en paarden heel leuk. Dan leer je bij ons paardrijden. Zoek jouw lievelingspaard hier maar uit. Bij paardenmanege De Burght in Gelderland laat je deze zomer jouw droom uitkomen. Want jij gaat paardrijden!

En dat kan elke schoolvakantie. Word jij maatjes met onze pony’s? Of je nu al jaren op een paard rijdt of nog nooit paard hebt gereden: ons kamp is leuk voor iedereen. Manege De Burght organiseert al heel lang ponykampen in Gelderland voor jongens, meisjes en jongeren van acht tot zestien jaar. Dus ook voor jou.

Wil jij deze zomervakantie een onvergetelijk tijd met onze 60 paarden en pony’s. Wil je chillen met jouw nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of wil je leren paardrijden? Misschien wil jij jouw eigen pony vakantie geven. Ga dan samen met ons op ponykamp en ervaar een geweldige tijd!

Meld je aan voor het kamp

Goedkope paardrijkampen voor kinderen en jongeren

Wil jij weten wat je allemaal goed doen op ponykamp? Lees dan snel verder…

Het paarden manage organiseert het hele jaar door kampen voor iedereen. De ponykampen in de buurt van Utrecht en Amersfoort zijn voor zowel beginners als ervaren ruiters. Dus het maakt niet uit of je nu al heel goed bent in paardrijden of dat je nog nooit op een paard hebt gereden. Jij bent altijd  welkom op paardenkamp De Burght in Gelderland!

Ponykamp voor beginners

Heb je nog nooit op een paard gezeten? Dan is dit jouw kans! Ons paardrijkamp is de plek om rijlessen te nemen en te ontdekken of jij paardrijden ook te gek vindt. Samen met jouw nieuwe vrienden doe je leuke activiteiten met de pony’s en het belangrijkste; jij leert paardrijden samen met andere beginners!

Rijd jij straks op Adje of Avanti of één van de andere paarden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk ze hier samen met al onze andere paarden. Dan weet je meteen dat je op ponykamp wilt. Samen met de leukste paarden word jij een echte ervaren paardenruiter!

Een ponykamp op de Veluwe voor ervaren ruiters

Ben jij elke week of misschien wel elke dag op jouw paard te vinden? Dan is het ponykamp in de buurt van Utrecht en Amersfoort ook echt iets voor jou! Tijdens het ponykamp zoeken we nieuwe uitdagingen. Met springlessen en voltigelessen leer jij hoger en beter springen met jouw paard.

Ga jij deze uitdaging aan en leer jij met je paard nog hoger te springen?

Kies jij voor Vosje of Twiggy of neem jij je eigen pony mee?

Schrijf je in voor het ponykamp

Ponyrijden op het paardenkamp: Wat ga jij tijdens het paardenvakantie nog meer doen?

Uiteraard ga jij paard of ponyrijden! Maar dat is niet alles. Behalve paardrijden ga je tijdens de paardrijvakantie ook pony’s verzorgen, in de stal helpen en nog veel meer activiteiten zoals:

 • PimpJePony. Kleed jij jouw pony tot de mooist gepimpte pony van het kamp?
 • LolmetjeKnol. Hoeveel plezier denk jij dat jij kan hebben met je knol? Dat ga jij ontdekken.
 • Voltige. Je gaat niet alleen paardrijden. Je gaat hoog springen met jouw paard. Dat is gaaf! Hoe hoog ga jij springen?
 • Mennen. Wil jij een paard besturen vanaf een wagen? Dan ga je dit tijdens de vakantieweek proberen!
 • Paardrijdiploma. Behaal jij het Ponykampdiploma van De Burght? Er zijn zes paardrij diploma’s voor ieder niveau! Word jij de nieuwe kampioen?
 • Avondactiviteiten. Na een leuke dag geniet je ‘s avonds met vriendjes en vriendinnetjes van leuke activiteiten. Wat vind je van chillen bij het kampvuur, een bonte avond en het chaosspel?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze pony’s, paarden of ponykamp? Kom eens langs met je ouders of bekijk onze foto’s! Bel even. Dan maken we meteen een afspraak.

Kun jij niet meer wachten nu jij weet welke activiteiten jij allemaal gaat doen tijdens het ponykamp? Meld je dan aan voor het ponykamp en geniet alvast van de voorpret van jouw ponykamp Gelderland in 2024! Overleg wel eerst even met jouw ouders.

Boek hier jouw ponykamp

Praktische informatie over het kamp voor ouders

U heeft waarschijnlijk een aantal vragen voordat uw kind op paardenkamp gaat. Op deze pagina voor ouders leest u onder andere over:

 • Algemene veiligheid.
 • Veilig paardrijden.
 • Slapen
 • Praktische informatie over brengen en ophalen.
 • Mobiele telefoons.
 • Gevonden voorwerpen.
Informatie voor ouders
© Copyright 2017 Manege de Burght | Realisatie door Zeker Zichtbaar | Privacyverklaring | Cookiebeleid