Snel navigeren

Ponykamp 2024: de allerleukste ponykampen op de Veluwe

Ponykampen 2024 op de Veluwe voor beginners en ervaren ruiters

Wil jij de vakantie van je leven ervaren en ben je een grote paardenliefhebber? Dan moet je even verder lezen. Ponykamp De Burght geeft jou de vakantieweek waar jij altijd van gedroomd hebt. Eén week lang draait alles om paarden, paarden en nog eens paarden!

Paardrijden, dat is wat je gaat doen tijdens het ponykamp 2024. Dagelijks zit je op één van onze paarden. Je eigen pony meenemen mag natuurlijk ook. Neem daarvoor eerst even contact met ons. Tijdens de paardrijvakantie zit je maar liefst tien keer op je paard. Dat is omgerekend net zoveel als in drie maanden op de manege.

Heb je nog nooit paardgereden? Geen probleem! Je leert bij ons paardrijden. Als je even geen paard wilt rijden dan hebben we genoeg andere activiteiten die de vakantieweek vullen.

Boek je ponykamp

Elke schoolvakantie ponykampen in Gelderland

Je kiest tijdens het ponykamp 2024 jouw verzorgpaard. Bekijk hier alvast onze paarden en pony’s om ze vast een beetje te leren kennen. Met jouw verzorgpaard ga je poetsen, wandelen, vlechten enzovoorts. Tijdens het kamp met pony’s voor kinderen kan je verschillende activiteiten verwachten, zoals je paard of pony verzorgen, pimpen, springen en voltige.

De ponyvakanties in 2024 worden elke schoolvakantie georganiseerd. Of je nu in de mei-, zomer- of herfstvakantie naar het paardrijkamp wilt: ponykamp De Burght is voor alle jongens, meisjes en jongeren tussen 8 t/m 16 jaar leuk! Dus ben je op zoek naar een ponykamp voor kinderen? Meld je dan direct aan!

Boek direct jouw ponykamp

Ponykamp 2024: waar jij nieuwe vrienden en vriendinnen maakt.

De paarden staan centraal, maar niet alles draait tijdens het ponykamp voor kinderen om paardrijden. Naast paardrijden staat de week vooral in het teken van samen activiteiten uitvoeren. Jij maakt tijdens deze paardenvakantie nieuwe vrienden en vriendinnen. Afgezien van de activiteiten met de paarden, kan je nu al uitkijken naar de verschillende activiteiten in de avonden. Zo is er een te gekke bonte avond, chaosspel en gaan jullie chillen rond het kampvuur.

Wil jij in de schoolvakantie een onvergetelijke tijd beleven met één van onze 60 paarden en pony’s? Of neem je eigen pony mee! Leer jij deze vakantie paardrijden en heel veel nieuwe vrienden en vriendinnetjes kennen? Kies dan voor een vakantie vol met paarden en pony’s en geniet van een onvergetelijke tijd op het ponykamp Gelderland.

Meld je aan voor het ponykamp

Je eigen pony mee op kamp?

Dat kan! In verband met de veiligheid gaat je eigen pony helaas niet mee met de buitenritten. Je rijdt in dat geval op een pony van de manege. De andere rij- en verzorgingslessen kunnen wel gedaan worden met jouw eigen pony. Jouw pony staat in een box met stro en mag je ’s avonds naar buiten brengen. We voeren kuilvoer en basisbrok. Krijgt jouw pony normaal wat anders te eten dan mag je natuurlijk je eigen voer meenemen. Het meenemen van je eigen pony is wel ietsje duurder, laat je vader, moeder of verzorger even contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Wat ga je doen tijdens het ponykamp?

Uiteraard ga je (leren) paardrijden tijdens het ponykamp voor kinderen. Hoe kan het ook anders? Je gaat niet alleen paardrijden. Je verzorgt de pony’s en paarden en zet ze ‘s avonds op stal. Hoe leuk is dat? 

  • Ben je klaar voor PimpJePony? Maak jouw pony tot de mooist gepimpte pony van het ponykamp.
  • Wie maakt de meeste LolMetJeKnol? We zijn op zoek naar degene die de meeste lol met zijn of haar knol maakt.
  • Turnen met je paard? Voltige: moeilijk, maar superleuk! Ga jij deze uitdaging aan?
  • Springlessen: hoe hoog kun jij springen? En hoeveel balans heb jij met jouw paard of pony?
  • Bestuur paard en wagen tijdens het ponykamp (mennen). Ga jij dit proberen tijdens jouw paardrijvakantie?
  • Jij krijgt de unieke kans om jouw Paardrijdiploma te halen. Behaal jij het ponykampdiploma van De Burght? Word de nieuwe kampioen op jouw niveau!
  • Vergeet de geweldige avondactiviteiten niet. Na een leuke, gezellige en volle paardrij dag geniet je in de avond samen met je nieuwe vrienden en vriendinnen van leuke activiteiten zoals: chillen bij het kampvuur, een bonte avond en het spectaculaire chaosspel.
  • Eten, drinken en slapen. Lees  hier alles wat je moet weten over over eten, drinken en slapen.

Wil je meer en uitgebreid lezen wat jij tijdens alle activiteiten gaat doen? Klik hier en lees verder. 

Dat zijn leuke activiteiten! Kan jij niet meer wachten nu je dit weet? Meld je dan alvast aan voor het ponykamp en boek jouw onvergetelijke vakantieweek. Geniet alvast van de voorpret! Overleg je wel eerst even met je ouders/verzorgers?

Boek jouw ponykamp kinderen

Waarom ponykamp De Burght?

Nog even kort op een rijtje waarom je kiest voor het ponykamp kinderen bij De Burght:

Ben jij enthousiast geworden? Kies dan alvast jouw favoriete paard of pony! Kom eens langs op onze manege of bekijk de foto’s. 

Praktische informatie voor ouders

Alles wat je moet weten over breng- en ophaaltijden lees je op een speciale pagina met praktische informatie voor ouders. Klik hier.

Direct je ponykamp boeken
© Copyright 2017 Manege de Burght | Realisatie door Zeker Zichtbaar | Privacyverklaring | Cookiebeleid