Snel navigeren

Paardrijvakantie 2024 op de Veluwe

Leer nieuwe vrienden en vriendinnen kennen tijdens de paardrijvakantie Veluwe 2024

Wil je graag op paardrijvakantie in 2024 en ben je tussen de acht en de zestien jaar? Maar weet je niet of dat kan, omdat je geen eigen paard hebt? Je hebt misschien nog nooit echt op een pony gezeten. Maar je vindt paarden wel heel leuk en mooi. Of je wilt juist de leukste paardrijvakantie voor jou en jouw eigen paard. Of zoek je als ouder een vakantie op de Veluwe waar jouw kind een eigen pony of paard helemaal zelf kan (leren) verzorgen?

Heb je nog geen ervaring en heb je niet eerder een paard aangeraakt? Dat is geen probleem. Want tijdens deze paarden vakantie ga je het leren.

Tijdens jouw paardrijvakantie in Gelderland gaat het om jou én onze paarden. Je gaat namelijk minimaal tien keer paardrijden op de Veluwe tijdens de vakantieweek. Wist je dat dit net zo vaak is als drie maanden paardrijden op de manege?

Tijdens jouw schoolvakanties organiseert De Burght paardenvakanties in de omgeving van de Veluwe. Leer jij nieuwe paardenvriendjes en paardenvriendinnetjes kennen en wordt je graag maatjes met onze 60 paarden en pony’s? Wil jij als beginner of als ervaren ruiter een hele week samen doorbrengen met paarden? Ga dan een week met ons op vakantie. Onze paarden heten je welkom op de Veluwe.

Wil je een leuke vakantie en ben je gek op paarden? Kies jouw favoriete paard of pony in het smoelenboek en geniet van de voorpret! Kan jij niet wachten om op paardrijvakantie te gaan? Boek dan een Veluwse paardrijvakantie bij onze paardenboerderij.

Meld je hier aan

Ga op vakantie met jouw eigen paard

Jij krijgt de kans om met jouw eigen paard op vakantie te gaan. Hoe gaaf is dat? Uiteraard moet je dat wel even overleggen met je ouders of verzorgers. Maar een eigen paard heb je niet per se nodig. Want je kunt natuurlijk ook op paardrijvakantie met één van onze paarden.

De mooiste paardrijvakantie in Gelderland begint bij Manege De Burght!

Een paardrijvakantie op de Veluwe is een vakantie voor iedereen. Gaat jullie gezin op vakantie naar de Veluwe? Dan kun je dit combineren met een paardrijvakantie in Gelderland. Hoe oud je bent maakt niet uit. Bij de start van je paardenvakantie Veluwe doen we een proefrit om te kijken in welk groepsniveau jij terecht komt.

Paardrijvakantie Veluwe voor jongeren

Zoek je als tiener juist een paardrijvakantie in Gelderland waar je met jongeren van jouw eigen leeftijd op vakantie gaat? Dat kan.

Ervaar een geweldig chille vakantie met onze 60 paarden en jouw eigen of nieuwe vrienden.

Wat ga je allemaal doen tijdens de paardrijvakantie 2024?

Tijdens jouw paardrijvakantie Veluwe ga je natuurlijk paardrijden. Maar je gaat onze paarden ook verzorgen en op stal zetten. Maar dat is nog niet alles in de paardrijvakantie. Jij maakt nieuwe vriendjes en vriendinnetjes tijdens allemaal leuke activiteiten naast het paardrijden. Maar wat zijn die activiteiten?

Deze activiteiten vinden wij bijvoorbeeld heel leuk:

  • PimpJePony. Versier jij jouw paard het allermooist?
  • LolmetjeKnol. Weet je al hoeveel lol je kunt maken met je een paard?
  • Voltige en Springen. Kan jij nog niet springen met een paard? Na de paardrijvakantie kun je dat wel! Hoe hoog spring jij met jouw pony of paard? Ga jij voor voltige? Dan kun jij straks nog beter met je paard turnen.
  • Mennen. Bestuur een paard en wagen en ontdek hoe gaaf dat is!
  • Paardrijdiploma. Word jij de nieuwe paardenkampioen en haal jij het ons paardrijvakantie diploma. We hebben zes paardrij diploma’s voor ieder niveau!
  • Avondactiviteiten. Samen met jouw (nieuwe) vrienden ga je lekker chillen bij het kampvuur, tijdens de bonte avond en het chaosspel.

Kan jij niet meer wachten om op vakantie te gaan met onze paarden? Zie jij al een superleuke vakantie voor je met alle leuke activiteiten? Meld je dan aan en geniet alvast van de voorpret van jouw paardrijvakantie!

Boek zelf jouw paardrijvakantie

Paardenstal organiseert jaarlijks paardrijvakanties voor jonge paardenliefhebbers

Paardenmanege De Burght is al heel lang organisator van ruitervakanties voor kinderen vanaf acht jaar. Maar ook voor jongeren tot en met zestien jaar. De paardrijvakanties duren in de meeste gevallen één week. Maar je bent ook welkom als je heel graag twee weken mee wilt. Op ruitervakanties ontmoet je nieuwe vrienden. Dit zijn zowel ervaren ruiters, maar ook beginners. Paardenstal De Burght heeft voor iedereen een passende paardrijvakantie.

Paardrijvakantie Veluwe voor beginners: leer alles over paarden

Ben jij een grote liefhebber van paarden, maar heb je nog nooit een paard aangeraakt of erop gereden? Dan ben je meer dan welkom. Ook voor onervaren ruiters of beginners is een paardenkamp de plek om te genieten van vakantie met paarden. Tijdens de paardrijvakantie Veluwe leer jij paardrijden, verzorg je paarden en zet je paarden op stal! We maken geen onderscheid, nee we houden juist rekening met iedereen! We hebben naast paardrijden nog veel meer andere ponykamp activiteiten. Wil jij een echte vakantie die in het teken staat van paarden?

Wil jij een week lang vakantie met paarden? Elke dag paardrijden, paarden verzorgen, op stal zetten en allerlei leuke activiteiten doen met jouw nieuwe vriendjes en vriendinnetjes? Meld je aan voor de onvergetelijke paardrijvakantie op de Veluwe bij De Burght!

Boek je paardrijvakantie

Deze praktische informatie moet je weten als jouw kind op paardrijvakantie 2024 gaat

Gaat jouw kind op paardrijvakantie bij De Burght? We hebben wat praktische informatie die handig is om te weten voordat jouw kind met ons op vakantie gaat. Van veiligheid tot praktische informatie: alles wat je als ouder wilt weten.

Klik voor die informatie
© Copyright 2017 Manege de Burght | Realisatie door Zeker Zichtbaar | Privacyverklaring | Cookiebeleid