Snel navigeren

Eten en slapen bij de Burght

Eten en slapen

Ponykamp de Burght is een volledig verzorgd ponykamp. Dit betekent dat we behalve de vele activiteiten ook eten, drinken en slapen voor je geregeld hebben. Benieuwd wat er zoal op het menu staat en hoe je slaapplek er ongeveer uitziet?

Ontbijt

Het is belangrijk dat je goed ontbijt zodat je genoeg energie hebt om lekker pony te rijden en mee te doen aan alle andere activiteiten. We ontbijten om 8:00 uur met wit- en bruinbrood, melk, thee, sap, kaas, vleeswaren en zoet broodbeleg.

Lunch

Om 12:30 uur lunchen we een warme driegangenmaaltijd. Vooraf soep, elke dag een ander hoofdgerecht en natuurlijk mag het toetje niet ontbreken. Door naar oud boeren gebruik ’s middags uitgebreid te eten hebben we de rest van de dag meer tijd en energie voor alle gezellige activiteiten. En het schijnt ook nog eens gezonder te zijn!

Avondeten

Het avondeten staat om 19:00 uur voor je klaar en bestaat uit een heerlijke broodmaaltijd. Precies goed om de avondactiviteiten met een gevulde maag te beleven.

Limonade en fruit

De hele dag staat er limonade voor je klaar. Tussendoor krijg je koek en ’s middags staat er fruit voor je klaar. Lekker voor als je even wat wilt eten en het is nog gezond ook!

Dieet of allergie?

Vertel het ons! Een dieet of allergie is geen enkel probleem. Onze kok weet hier wel raad mee. Zo krijgt iedereen een lekkere en gezonde maaltijd voorgeschoteld.

Slapen

Tijdens het ponykamp slaap je op één van onze slaapzalen. Deze worden op leeftijd ingedeeld. Bij het indelen wordt rekening gehouden met jouw allerbeste vrienden en vriendinnen! Is er iets aan de hand? Zeg dit dan tegen iemand van de leiding, er is er ‘s nachts altijd minimaal één aanwezig.

Veel leuke activiteiten

Behalve het verzorgen van, en rijden op, de vele paarden en pony’s zit je week boordevol met de leukste activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan sport-, spel- en knutselactiviteiten, bonte avond, barbecue en natuurlijk een kampvuur. Kortom; volop plezier en vertier met je nieuwe vrienden en vriendinnen!

Boek nu je ponykamp

Ben je al overtuigd. Je kunt je nu alvast inschrijven voor een week ponykamp. Overleg je wel eerst even met je ouders?! Heb je nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op: 0342 41 31 75.

Direct boeken
© Copyright 2017 Manege de Burght | Realisatie door Zeker Zichtbaar | Privacyverklaring | Cookiebeleid