Snel navigeren

Paardrijkamp 2024 op de Veluwe in Gelderland

Paardrijkampen op de Veluwe voor kinderen en jongeren tijdens de zomervakantie

Wil jij of wil jouw kind op paardrijkamp? Maar heb je geen idee waar je moet zoeken.

Want welk kamp is geschikt voor jou of jouw kind… Heb je op internet al gekeken welke leuke paardrijkampen er allemaal zijn? Maar heb je nog geen leuk paardrijkamp voor de zomervakantie (of een andere vakantie) gevonden? En ga je dan naar het buitenland of boek je een paardrijkamp in Nederland? En moet je een eigen paard meenemen of is dat niet per se nodig. Je hebt geen idee meer. Dan moet je gauw verder lezen…

Volgens ons is het het leukste paardrijkamp op de Veluwe. Samen met alle 60 paarden van Manege De Burght.

Je gaat als jonge paardenfan een onvergetelijke vakantieweek beleven. Waarin je heel vaak gaat paardrijden. Ruim tien keer. Dat is bijna twee keer per dag! Net zoveel als je drie maanden lid van de manege wordt.

Misschien heb je nu nog nooit paard gereden? Dan gaan we samen leren paardrijden! Gaaf hé? En je leert hoe je paarden verzorgd, en je zet zelf de paarden of pony’s op stal. En als je dat allemaal al weet, hebben we nieuwe paardenuitdagingen voor je tijdens het paardrijkamp in Gelderland.

Samen met onze paarden en pony’s doen we veel activiteiten die jij meer dan leuk gaat vinden!

Meld je aan

Een week lang paardrijkamp met 60 en meer paarden en pony’s

Paardrijkamp en Manege De Burght is zeker weten jouw leukste paardrijkamp. Want die organiseren we al jaren. Voor kinderen vanaf acht jaar tot jongeren tot en met zestien jaar. Tijdens bijna elke schoolvakantie ben je bij ons welkom en leer je nieuwe vrienden kennen. En je wordt maatjes met Adje, Charlie, Diesel of één van de andere 60 paarden of pony’s! Ontdek al onze paarden in het smoelenboek!

Wil jij een week lang vakantie met onze paarden op paardrijkamp van De Burght op de Veluwe? Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en beleef een onvergetelijke week tijdens het leukste paardrijkamp van Nederland. Boek jouw paardrijkamp! Samen met jouw ouders natuurlijk…

Boek hier jouw paardrijkamp

Een leuk paardrijkamp 2024 voor kinderen en tieners met allerlei activiteiten

Het leukste paardrijkamp 2024 in Nederland is meer dan alleen paardrijden. Natuurlijk staat de hele week in het teken van onze paarden en pony’s of jouw eigen paard of pony. Maar naast de aandacht voor de paarden doen we nog veel meer activiteiten:

Welke activiteit vind jij het leukst:  

  • PimpJePony. Tover jij jouw pony om tot een prachtige verschijning?
  • LolmetjeKnol. Maak zoveel mogelijk plezier met jouw paard of pony.
  • Voltige. Probeer met jouw paard turnstappen en sprongen te maken. Maar je kunt ook leren springen met je paard of pony. Hoe hoog kan jij springen?
  • Mennen. Wil jij proberen om een paard te besturen vanaf een wagen? Ook dit ga jij tijdens paardrijkamp proberen!
  • Paardrijdiploma. Haal jij jouw officiële paardrijkamp diploma van De Burght? Er zijn zes paardrijd diploma’s te halen voor ieder niveau! Welke ga jij halen? Word jij de nieuwe paardrijkampioen?
  • Avondactiviteiten. In de avond ga jij samen met jouw nieuwe vriendjes chillen bij het kampvuur. Of beleef een te gekke bonte avond en doe mee met het grappige en altijd leuke chaosspel.

Pimp jij jouw pony deze zomer tot de mooiste van het paardijkamp? Wil jij leren springen met je paard of pony? Meld je dan aan voor het paardrijkamp en geniet alvast van de voorpret!

Ga mee op paardrijkamp

Schrijf je eenvoudig in als ervaren ruiter of beginner voor een van onze paardrijkampen

Ben jij een ervaren ruiter en zit jij wekelijks op het paard? Dan is onze paardrijkamp echt iets voor jou. Een week lang draait alles om paarden en pony’s. Omdat jij al vaker paard gereden hebt, zoeken we voor jou nieuwe uitdagingen. Denk aan (hoger) hoogspringen en voltige (vergelijkbaar met turnen). Is dat niet te gek? Dat mag met jouw eigen paard of bijvoorbeeld met Sjors, Simone of Wieger.

Ook voor de beginner is een paardrijkamp in de zomervakantie een fantastische vakantieweek

Maar misschien denk je nu: ik ben een onervaren ruiter. Ook voor onervaren ruiters zijn alle activiteiten op de paardrijkamp heel leuk. Het paardrijkamp is er voor alle paardenliefhebbers. Heb je nog nooit paard gereden of aangeraakt, maar ben je wel echt gek van paarden en wil jij een zomervakantie met paarden zijn? Dan ben je bij het paardijkamp van de Burght op de juiste plek.

Want wil jij leren paardrijden? Dan leren wij jou tijdens het paardrijkamp!

Of je nu een ervaren ruiter bent of nog maar een beginner. Bij ons ga je een hele week op stap met 60 verschillende paarden en pony’s. Heb je je nog niet ingeschreven voor het paardrijkamp?  

Overleg even met je ouders en boek snel voordat er geen plaatsen meer zijn.

Schrijf je in voor het paardrijkamp!

De praktische informatie als jouw kind op paardrijkamp gaat

Gaat jouw kind op paardrijkamp 2024 bij De Burght?  Misschien heb je dan een aantal praktische vragen of bezwaren?

Bijna alle mogelijke vragen hebben wij gebundeld in een praktische informatiepagina voor ouders. Daar beantwoorden we alle vragen over algemene veiligheid, veiligheid tijdens het paardrijden, slapen, brengen en ophalen, mobiele telefoons en gevonden voorwerpen.

Meer informatie
© Copyright 2017 Manege de Burght | Realisatie door Zeker Zichtbaar | Privacyverklaring | Cookiebeleid