Snel navigeren

Paardenkamp 2024 bij Manage de Burght

Paarden manege de Burght uit Barneveld organiseert elk jaar paardenkampen op de Veluwe

Heb je al een vakantie geboekt? Nog niet…? Wil je dan op vakantie gaan waar je zeker weten een week plezier hebt? Vind je paarden leuk? Combineer jouw vakantie dan met deze leuke dieren. Beleef jouw hobby tijdens ons paardenkamp 2024 in de zomervakantie. Beleef met onze paarden een geweldige week.

Je gaat meer dan tien keer paardrijden. Dat is net zoveel als drie maanden op de manege. Je gaat onze pony’s en paarden of jouw eigen pony of paard leren verzorgen. Want je mag zelf weten of jouw eigen paard mee op vakantie wilt nemen. Je haalt ze op en zet ze weer op stal. En je leert vrienden kennen die net zo gek op paarden zijn als jij.

Ben je een enorme paardenfan maar heb je nog nooit zelf gereden? Ook dan ben je welkom. Want tijdens het paardenkamp leren wij jou paardrijden. Samen met anderen die ook net als jij graag leren paardrijden. Kies een paard zoals Camilla of Charlie uit in ons smoelenboek en leer samen met hen paardrijden tijdens het paardenkamp Gelderland!

Schrijf je in

Maak nieuwe vrienden en vriendinnen

Elke schoolvakantie is geschikt voor paardenkamp. Word jij maatjes met onze pony’s en paarden en leer jij nieuwe vriendinnetjes en vriendjes kennen? Of je nou nog nooit paard hebt gereden of elke maand meerdere keren op het paard zit. Paardenkamp De Burght organiseert al jarenlang paardenkampen op de Veluwe voor kinderen en jongeren van acht tot en met zestien jaar.

Je bent nooit te oud, te jong, te ervaren of te onervaren om deze vakantie op paardenkamp te gaan.

Rijd jij deze vakantie op Nina, Kyma of Jimmy of zet je jouw eigen paard of pony bij op stal en verzorg je hem? Ga met ons mee op kamp en laat je verassen tijdens de leukste paardrijdactiviteiten!

Boek je paardenkamp

Paardenkamp met overnachting voor zowel beginners als ervaren ruiters

Paarden manege en paardenkamp de Burght organiseert het hele jaar door verschillende paardenkampen in de omgeving van Utrecht en Amersfoort.

Je mag een hele week met ons en al onze paarden op stap. Overdag en ’s nachts ben je in de buurt van onze paarden. Dat doen we al jaren. Dus we weten hoe en wanneer jij het gezellig hebt tijdens een paardenkamp in Gelderland.

Of je nu als jongen, meisje of jongere al jarenlang elke week paardrijdt of dat je nog niet eerder paardgereden hebt. Jij bent welkom. Want voor iedereen organiseren wij een leuk paardenkamp.

Je weet zeker dat je het leuk vindt. Want je mag van tevoren proefrijden. En dan ga je samen met de juiste vrienden in een groep paardrijden.

Paardenkamp voor beginners

Houd je heel erg van paarden, maar heb je nog nooit zelf paardgereden? Dan ga je het tijdens het paardenkamp leren. Dan kun jij straks op de manege zelf rijden. Want tijdens de rijlessen weet je straks of jij paardrijden echt heel leuk vindt. Wil je op Diesel, Elvi of Freddy leren paardrijden?

Heb jij al een voorkeur voor één van de pony’s of paarden? Bekijk het smoelenboek en kies jouw favoriet uit!

Paardenkamp voor ervaren ruiters

Ben jij bijna elke dag wel in de stallen te vinden of ben jij echt niet weg te slaan bij de paarden? Rijd jij wekelijks op jouw eigen paard?

Dan is dit het paardenkamp 2024 waar jij nieuwe uitdagingen vindt. Kan jij al (hoog) springen? Dan gaan we samen met jou naar een hoger doel springen! Of tijdens de voltige les leren jij en je paard samen turnen. Is dat gaaf en uitdagend genoeg?

Vraag naar de mogelijkheden om je eigen paard of pony mee te nemen en wordt een betere ruiter!

Leer nieuwe vrienden en vriendinnetjes kennen en geniet van een week lang paardrijden, paarden verzorgen, op stal zetten en alle andere activiteiten! Paardenkamp De Burght heeft aandacht voor zowel de beginner als de ervaren ruiter. Wanneer kom jij naar het paardenkamp?

Meld je aan voor het paardenkamp

Ga op paardenkamp met jouw eigen paard of zonder eigen paard

Op het paardenkamp kies jij uit 60 verschillende pony’s of paarden. In het smoelenboek kan je Herre, John, Nina en alle andere pony’s en paarden bekijken. Misschien wil jij je eigen pony meenemen? Dat kan! Maar in verband met de veiligheid gaat jouw pony niet mee met buitenritten. Tijdens deze buitenritten kies jij uit één van de pony’s van de manege. Bij alle andere activiteiten zoals rij- en verzorgingslessen is jouw pony wel in de mogelijkheid om te gebruiken. Jouw pony staat, net als alle andere pony’s en paarden, in een box en krijgt stro en kuilvoer en basisbrokken. Krijgt jouw pony ander voer? Dan mag je dat meenemen van thuis.

Ben jij nieuwsgierig geworden net als de paarden? Kom eens langs met je ouders op Paardenkamp De Burght of bekijk de foto’s! Bel even dan maken we een afspraak.

Kies jouw favoriete pony

Wat ga jij allemaal doen op het paardenkamp 2024 bij De Burght?

Natuurlijk ga jij veel, heel veel paardrijden! Tijdens deze paardenkamp week minimaal 10 keer. Dat is omgerekend evenveel als dat je in 3 maanden rijdt bij de manege. Daarnaast verzorg jij de pony, zet je hem op stal en zijn er nog veel meer activiteiten. Een overzicht van wat jij kan verwachten tijdens het paardenkamp:

Naar welke activiteit kijk jij het meeste uit?

  • PimpJePony. Maak jij jouw pony tot de mooist gepimpte pony?
  • LolmetjeKnol. Jij gaat ontdekken hoeveel lol je kan hebben met een pony of paard.
  • Voltige. Straks weet je hoe hoog jij met jouw paard of pony springt. Of hoe goed jullie samen kunnen turnen.
  • Mennen. Wil jij tijdens het kamp proberen om een paard te besturen vanaf een wagen?
  • Paardrijdiploma. Behaal jij een van de zes paardenkamp diploma’s en wordt jij de nieuwe paardrijdkampioen?
  • Avondactiviteiten. Doen jullie ’s avonds gezellig mee tijdens de bonte avond, het chaosspel en chillen bij het kampvuur?

Weet jij al met welke pony of paard jij op kamp wilt? Wil je graag meedoen met de leukste paarden activiteiten? Boek dan samen met jouw ouders het paardenkamp en de pret kan beginnen.

Boek samen jouw paardenkamp

Wat als mijn kind op paardenkamp gaat?

Dan wilt u zeker weten dat het goed gaat. Want u bent er niet bij. Daarom vertellen wij u graag over veiligheid (tijdens het paardrijden) en geven we u praktische informatie en tips. Die leest u op onze pagina voor ouders.

Meer informatie
© Copyright 2017 Manege de Burght | Realisatie door Zeker Zichtbaar | Privacyverklaring | Cookiebeleid